Yellow dog

  • галерия
  • фотография
  • блог

Как започна
всичко?

Да създадем професионално оборудвано студио за фотосесии на домашни любимци е сбъдната мечта.

Когато започнах да снимам кучета първо като хоби, а след това професионално, знаех, че един ден ще имам студио, в което да мога да пресъздам всички артистични портрети, които си представях. 

Любовта ми към студийната фотография се роди още в първи курс в университета и към днешна дата е мястото, в което душата ми се чувства у дома си. Да успееш да снимаш куче или коте в студио е нелека задача, но когато видя блясъка в очите ви, когато получите готовите произведения е незаменимо.

Инвестирахме много време да обмислим пространството до най-малкият детайл и към днешна дата мога с гордост да споделя, че студиото разполага с най-съвременната техника и осветление, както и много най-различни аксесоари и декори, за да може да получите наистина разтапящи сърцето фотографии с вашите домашни любимци.

Защо да изберете Студио Жълто Куче?

Професионално осветление

Студиото разполага с най-висок клас осветителни тела и техника, така че всяко движение на кучето да може да бъде запечатано в кадър. 

квалифициран фотограф

Освен висшето ми образование – „Художествена и приложна фотография“ се обучавах при най-добрите световни фотографи в жанр „Домашни любимци“

 

„Fine Art“ ретуш

Свободата, която дават уменията в ретуша е незаменима, независимо дали иде реч за портрет или сложни манипулации – за всичко това се изискват високи познания в областта на пост обработката.  

От снимка до Изкуство

Вярвам, че създаването на спомени, не трябва да се ограничава само до цифров файл, затова имаме голям избор от печатни произведения, които могат да красят вашият дом.

Лично отношение

Преди сесията ще обсъдим всички детайли, за да може и вие и вашият любимец да се чувствате спокойни. Вярвам, че фотографията е миг от живота, който е неповторим и мисията ми е да го придам с любов и внимание.

уют и комфорт

И не на последно място, в студиото винаги има топло кафе и чай, вкусни бисквитки, тиха музика и удобен кът за почивка и разговори преди и по време на фотосесията.

Тук е и мястото да споделя и основната ми муза – моите кучета.

Кая е пухкав кокер шпаньол на 10 години и е първото ми куче – мечтано и много чакано. На нея е посветено и логото на студиото. Тя е любов, нежност, вярност и безкрайни пътешествия.

Айо е кучешката ми душа вече 5та година. Влезе в живота ми случайно, но по някакъв странен начин, стана основният герой в самото създаване на студиото. Тя е най-свободният дух, който познавам и всеки ден се уча от нея.

Последна, преди само година дойде и Дима, която намерихме в много тежко състояние. Докато успеем да излекуваме всички травми от живота ѝ на улицата, осъзнахме, че не можем да се разделим с нея и много естествено зае третата позиция в нашето кучешко царство.

Не е нужно да пиша какво значат за мен те. Само знам, че съм много по-щастлив човек благодарение на тях!

Съдържанието е защитено. Функцията за щракване с десен бутон е деактивирана.