За студиото

Казвам се Росица Босяцка и се занимавам професионално с фотография и графичен дизайн от над 20 години, а от 5 години се профилирах във фотографията на домашни любимци.

Обучавах се при най-добрите световни фотографи на кучета и съм първият сертифициран фотограф в този стил в България. Завършила съм редица курсове за кучешка психология, така че да мога да предразположа всяко едно куче да участва с удоволствие в снимките, без никакви аверсивни методи и под формата на игра.

Като собственик на 3 кучета и 1 котка много добре знам, колко е трудно да се намери dog friendly пространство, в което да си добре дошъл с голямо или малко куче, котка или други животни. Инвестирахме много време да обмислим пространството до най-малкият детайл и към днешна дата мога с гордост да споделя, че студиото разполага с най-съвременната техника и осветление, както и много най-различни аксесоари и декори, за да може да получите наистина разтапящи сърцето фотографии с вашите домашни любимци.

За комфорта както на вас, така и на домашните ви любимци, студиото е оборудвано с уютна зона за сядане. Сигурността е на първо място! Във фотостудиото се влиза през два входа, за да се избегне опасността кучето ви да изскочи на улицата от случайно открехната врата.

Моето вдъхновение е да получите не просто кадри, а спомените от едно позитивно преживяване с този специален член на вашето семейство.

– Росица Босяцка

  • Защо студиото се казва “Жълто куче”?

Много често по средата на фотосесия чувам въпроса – защо така се казва студиото и сега ще ви открехна нашата малка тайна.

Жълтият цвят е цвета на оптимизма!

Описват го като греещ, успокояващ, внушаващ светлина и щастие и лесно може да ни повлияе в положителна насока. Топлината, която излъчва ни кара да погледнем на живота, от към хубавата му страна и да се радваме на всичко около нас. Той е и един от трите цвята, които кучетата виждат.