Фотосесии

Приятно ми е да се запознаем!

Казвам се Росица Босяцка и се занимавам професионално с фотосесии на домашни любимци. Много добре знам колко е трудно да се намери dog friendly пространство, в което да си добре дошъл с голямо или малко куче, котка, а защо не и други животни.

Мисията ми беше да създам творческо пространство, в което се постарах да поставя цялото необходимо фотографско оборудване, фонове, реквизит и уютен кът за изчакване, за да създам комфортни условия за вас и вашите домашни любимци в професионалното ми фотостудио. 

Не се притеснявам да посрещна кучета от всякакъв размер и възраст в студиото! Обмислихме пространството до най-малкия детайл. 

Не се страхувайте, че кучето ще се изпусне, подът е лесен за почистване и труден за надраскване, така че не е нужно да се притеснявате и за това. Предвидена е възможността за „изненади“ и за спешно почистване. А за безопасността на косматите посетители, след всеки посетител студиото се дезинфекцира.

За комфорта както на вас, така и на домашните ви любимци, студиото е оборудвано с уютна зона за сядане. Сигурността е на първо място! Във фотостудиото се влиза през два входа, за да се избегне опасността кучето ви да изскочи на улицата от случайно открехната врата.

Моето вдъхновение е да получите не просто кадри, а спомените от едно позитивно преживяване с този специален член на вашето семейство.

– Росица Босяцка