Знам, че фотосесия с куче или коте звучи страшно, но ви уверявам, че това ще бъде един много весел спомен!
В представите си ние не знаем точно каква е тази магия, затова пиша тази статия, за да ви разкажа всичко максимално обширно и ви моля да я прочетете.

Студиото се намира в кв. Левски В, на адрес бул. Владимир Вазов“90, вх. Б, ет. 2 (студио), сградата се вижда отдалече, защото е с червена дограма. До и зад нея има доста свободни места за паркиране, не е зона, така че можете спокойно да паркирате там.

Подготовка преди фотосесията: 

 • Ако сте избрали семейна или портретна сесия с вашият любимец е добре да изберете дрехи за всеки участник във фотосесията в един хармоничен стил. Подберете тоалети, които отговарят на вашата личност, като е желателно те да не бъдат с щампи, за да може да създадем едно хармонично произведение. Ако се чудите какви, ще се радвам да ги обсъдим предварително.
 • В студиото се влиза с калцуни или по чорапки, ако искате да се снимате с обувки, моля, носете си чисти такива, с които да се преобуете преди сесия.
 • Кучето е добре да е разходено, но да не е изморено, за да има мотивация да участва. Ако все пак стане инцидент, не се притеснявайте и не се карайте на кучето. Ако кучето има хранителни алергии и/или е на специален режим на хранене, моля да ме предупредите и да си носите наградки, които кучето може да яде. Моля да ме предупредите, ако кучето има реактивно поведение или здравословни проблеми. Малки кученца преди трета ваксина, не се приемат в студиото.
 • За комфорта както на вас, така и на домашните ви любимци, студиото е оборудвано с уютна зона за сядане. Сигурността е на първо място! Във фотостудиото се влиза през два входа, за да се избегне опасността кучето ви да изскочи на улицата от случайно открехната врата.
За да се получат хубави снимки:
 • Като квалифициран кучешки фотограф с дългогодишен опит във фотографирането на кучета с всякакви форми, размери и емоционалност, можете да се чувствате уверени, че когато доведете любимото си куче в студиото, ще си тръгнете с някои от най-невероятните снимки на вашето куче, правени някога.
 • Моля, въздържайте се да правите забележки на кучето и да го притеснявате с изисквания и команди. Оставете го да се забавлява. Позволете му да общува спокойно, за да може да уловим истинския му характер. Помнете – човекът зад обектива изгражда отношения на доверие, спокойствие и приятелство, независимо от темперамента му, за да се получи наистина хубава фотосесия. Позволете му да го направи.
 • През първите 10 минути няма дори да посегна към фотоапарата, тъй като отделям време не само да опозная вашето куче, но и да го предразположа да се чувства толкова комфортно в студиото, че да бъде себе си, да бъде спокойно и щастливо. А едно спокойно и щастливо куче е гаранция за фантастични снимки.
След фотосесията:
 • До три дни след нашата фотосесия ще получите онлайн базирана галерия, в която ще са качени всички снимки, от които да направите вашият избор за ретуширане. За целта ще ми е нужен вашият имейл адрес, за да мога да ви я изпратя. След като отворите линка, в долният десен ъгъл ще видите сърчице – с него маркирате снимките, които да бъдат обработени. С маркирането на първата, системата ще поиска да въведете вашият имейл –  по този начин аз автоматично получавам вашата селекция от любими кадри.
 • Необработени кадри не се предоставят. Всеки допълнително заявен кадър подлежи на обработка и се заплаща по 10 лева/брой. Ако желаете да получите цялата необработена галерия, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията и да договорим цена.
 • Обработените снимки се предават до 20 дни, след получаване на одобрената от вас галерия. След като разгледате снимките, моля да ми напишете номерата на кадрите, които сте избрали за печат. Във всеки пакет е упомената бройката на дигиталните файлове и на отпечатаните такива.
 • Може да изберете и допълнителни размери отпечатани фотографии, албуми, картички и календари на място в студиото.
ВАЖНО!!! Общи условия, запазени авторски права и употреба:
 • Всеки клиент над 18 г се съгласява да бъде сниман, а след това снимките му да бъдат обработвани и съхранявани за неопределен срок. За деца под 18 г се изисква съгласието на родителите им, което се приема, че е дадено, щом са доведени на фотосесия.
 • Снимките, които съм направила принадлежат на студиото, аз съм техен автор и в този смисъл си запазвам правото да използвам заснетите кадри единствено и само с цел популяризиране на предлаганата услуга и име, като ги използвам в социални мрежи, конкурси или изложби с некомерсиална цел. Съгласието Ви за използването на избрани кадри за моето портфолио е калкулирано като отстъпка в цените на фотосесиите. Моля, ако не желаете да публикувам снимки от вашата фотосесия, да ме уведомите за това ПРЕДИ САМАТА СЕСИЯ, за да направим уговорка за цената. 
 • Запазени права и употреба: Всички фотографии публикувани на сайта, на страницата ми във Facebook и Instagram, както и тези, които получавате от мен, са със запазени авторски права, които са моя собственост. Употребата им с комерсиална цел, без моето съгласие, е нарушение на закона. Ако желаете да ги ползвате за комерсиални цели, моля свържете се с мен, за да обсъдим условията и да договорим цена.
 • Фотографът Росица Босяцка не носи отговорност, ако клиентът не се e запознал с Общите условия.