Когато доведете кучетата си в студиото, ще направим най-невероятните снимки на вашите кучета!

Знам, че това е смело изявление, но в студиото, имаме фраза, която ще чуете често – „всичко е заради кучето“. Всичко, което правим – от секундата, когато влезете в студиото до момента, в който си тръгнете – е съсредоточено върху това да предразположим вашето куче да се чувства безопасно, спокойно и обичано.

През първите 15 минути няма дори да посегна към фотоапарата, тъй като отделям време и усилия не само да опозная вашето куче, но и да го предразположа да се чувства толкова комфортно в студиото, че да бъде себе си, да бъде спокойно и щастливо. А едно спокойно и щастливо куче е гаранция за фантастични снимки.

Като квалифициран кучешки фотограф с дългогодишен опит във фотографирането на кучета с всякакви форми, размери и емоционалност, можете да се чувствате уверени, че когато доведете любимото си куче в студиото, ще си тръгнете с някои от най-невероятните снимки на вашето куче, правени някога.

За комфорта както на вас, така и на домашните ви любимци, студиото е оборудвано с уютна зона за сядане. Сигурността е на първо място! Във фотостудиото се влиза през два входа, за да се избегне опасността кучето ви да изскочи на улицата от случайно открехната врата.

Преди фотосесията е добре кучето да бъде разходено, за да си свърши физиологичните нужди, но да не е изморено, за да има мотивация да участва. Не се страхувайте, ако кучето се изпусне, подът е лесен за почистване и труден за надраскване, така че не е нужно да се притеснявате и за това. Предвидена е възможността за „изненади“ и за спешно почистване. А за безопасността на косматите посетители, след всеки посетител студиото се дезинфекцира.

Не се притеснявайте! Семейна фотосесия с куче звучи страшно, но в действителност просто ще прекарате време със семейството и домашния любимец, докато аз ви снимам и внимателно ви напътствам, ако е необходимо.

И още няколко съвета:

  • Ако сте избрали семейна или портретна сесия с вашият любимец е добре да изберете дрехи за всеки участник във фотосесията в един хармоничен стил. Подберете тоалети, които отговарят на вашата личност и цвят на вашето куче, като е желателно те да не бъдат с щампи и твърде колоритни, за да може да създадем едно хармонично произведение. Моля, носете си и чисто обувки.
  • В деня на сесията всички хора трябва да са сити, а кучето да е гладно. ? Тогава на финалните снимки хората ще се усмихват щастливо, а кучето ще гледа внимателно фотографа, който показва лакомство.
  • Ако кучето има хранителни алергии и/или е на специален режим на хранене, моля да ме предупредите и да си носите наградки, които кучето може да яде.
  • Моля да ме предупредите, ако кучето има реактивно поведение или здравословни проблеми. Малки кученца преди трета ваксина, не се приемат в студиото.