Винаги съм обожавала животните!

Като дете, непрекъснато молех съседите, да ми дават техните кучета да ги извеждам, а когато взехме първата ни котка я научих да ходи с каишка и гордо се разхождахме с нея зад бившият хотел Плиска, където живеехме тогава. Това в годините след промените определено беше гледка, която предизвикваше смях и недоумение.

Но да се върнем на темата – снимането на домашни любимци ми доставя толкова много радост, защото…

Да съм сред кучета ме прави щастлива!

Обожавам да ги гледам как тичат към мен с тези прекрасни шантави усмивки и големи уши. Обожавам и момента, в който се взират с любов към лицата на своите хора.

И всеки път се усмихвам, когато наострят уши и килват главичка, докато ги снимам. Имат една толкова сладка физиономия тип – „Кюфте ли каза, че имаш?“

Да мога да осигуря красиви спомени на хората, които застават пред камерата ми е истинска чест!

Създаването на значими снимки за вас и вашите домашни любимци, такива, които улавят чистата, уникална любов, която споделяте е специална чест! Независимо дали е година по-късно или десетилетие по-късно, знам, че с тези снимки вие ще си изживявате отново тази емоция.

Много силно усещам това, когато правя фотосесии на възрастни кучета. Знам, че времето е неумолимо и неведнъж съм плакала пред компютъра, когато видя, че някое от кучетата си е отишло, а поста в социалните мрежи е със снимка от нашата фотосесия.

Усещането, че мога да запечатам миг от тази споделена истинска връзка, носи толкова много удоволствие дори през сълзите, които неизбежно се появят понякога!

Обичам да прекарвам време с други любители на кучета и котки!

Обичам да разговарям с хората за това колко специален е техният домашен любимец.

Обичам да виждам връзката, която хората споделят със своите домашни любимци.

И мисля, че имам най-хубавата работа на света!